Dare to Care
Suntem alaturi de tine
Program
Luni-Vineri / 10:00 – 21:00

Programeaza-te

Contacteaza-ne daca te afli intr-una dintre situatiile urmatoare
Oferim

Suport emotional
pentru:

TU

pe primul loc

Pentru ca fara niciun motiv serios ai nevoie sa vorbesti cu cineva care nu te judeca, nu iti da sfaturi, doar e acolo pentru tine si te asculta profund. Atat de profund incat si tu te auzi mai bine.

EXPUS

imbolnavirii

Esti in prima linie, inca mergi la serviciu si orice interactiune te face sa te gandesti la binele tau si a celor de acasa. Iti faci griji pentru sanatatea ta si a familiei tale.

Grija fata de

ZIUA de MAINE

TI-AI PIERDUT LOCUL DE MUNCA SAU ESTI IN SOMAJ TEHNIC si te gandesti cum se va termina, ce se va intampla cu tine, cand iti vei relua activitatea si cum te vei descurca cu tot ce ai.

ADAPTAREA

La noua situatie

Daca iti e greu sa adaptezi la distantare sociala. Daca iti e dificil sa te auto-gestionezi pe tine, sa gestionezi relatiile cu cei din familie si sa iti gasesti ritmul in noul context.

AFACEREA TA

este afectata

Esti antreprenor si business-ul tau este afectat: activitatea firmei a fost redimensionata sau e nevoie sa iti reinventezi businessul. Te gandesti la echipa ta si la tot ce ai construit. Te gandesti la ce va fi.

Grija fata de

CEI DRAGI

Ai rude si prieteni bolanvi, sau poate suspecti de COVID-19  si te intrebi cum te-ar putea afecta, cum sa ii sustii. Iti vin in minte parintii si bunicii tai, care au un risc mai mare. Devii irascibil si tensionat.

Testimoniale

 • Sesiunea m-a ajutat sa imi gasesc perspective noi legate de ce pot face in acesata perioada cu business-ul meu. Doream sa inchid usa si sa trag obloanele. Dar acum am un plan mai clar de cum pot folosi timpul sa ma pregatesc pentru cand totul se va termina. Pentru ca se va termina.

  Mihai
  Antreprenor - Agentie de Turism
 • M-am simtit ascultat si am plecat increzatoare. Mai optimista ca o sa se rezolve. Am primit energie si calm si mi-am facut si un mic plan cu 3 puncte de ce am de facut.

  Anca
  disponibilizata la inceputul lui februarie
 • Am sunat fara sa stiu la ce sa ma astept. Discutia m-a ajutat sa defulez. Sa scot tensiunea din mine.

  Radu

Specialistii

Dare to Care

Implica-te si tu!

Daca esti coach sau psiholog si vrei sa te alaturi initiativei, asteptam sa ne contactezi.