Corina Ionescu – Dare to care

Aparate de cazinou online 3d slot cu bani reali

  1. Descarca Jocuri Română Online Păcănele Gratis 2023: Unele site-uri vă va permite să joace gratuit și fără un depozit, dar nu se poate pretinde pentru a câștiga.
  2. Rotiri Gratuite Ruleta 2023 - Ceea ce face jocul și mai irezistibil este faptul că dragonii, atunci când sunt realizați pe oricare dintre primele până la a treia rolă, vă vor oferi șansa de a câștiga rotiri gratuite incredibile și multiplicatori însoțitori - deschizând o oportunitate mai extravagantă pe care o veți iubi cu siguranță.
  3. Jocuri De 3D Slot: Skol casino nu este ca orice alt cazinou aleatoriu.

Jocuri online gratis cazinou 3d slot 2023

Jocuri Cu Cele Mai Bune Aparate De Slot Gratis
Chiar și atunci când câștigi, plata este încă nedreaptă.
Jocuri Online Română Sloturi 2023
Acestea sunt progresiști locale, care sunt acumulate în mod individual la fiecare cazinou care oferă minuni sloturi, de aceea puteți găsi sumele actuale jackpot diferă în diferite cazinouri online.
Această ofertă de bonus de bun venit vine cu termeni și condiții, iar jucătorii trebuie să înțeleagă corect acești termeni înainte de a solicita bonusul.

Strategii ruletă electronica online

Jocuri Păcănele Electronic Cazinou Fără Depozit Gratis 2023
Cu peste 57 de milioane de oameni care participă la cel puțin o ligă sportivă fantastică, această alternativă distractivă de jocuri de noroc este încă în creștere exponențială.
Jocuri De Noroc Slot 2023
Mulți oameni au îngrijorarea că versiunea mobilă a unui cazinou tombole nu poate fi la fel ca experiența desktop.
Care E Mai Mare La Poker Full Sau Culoare

Dare to Care
Suntem alaturi de tine
Program
Luni-Vineri / 10:00 – 21:00

Corina Ionescu

Psiholog & Medic & Coach & Educator

Biography

Lucrez cu și pentru oameni de mai bine de 20 de ani. Ca educator, manager, medic, psiholog, coach, părinte. Am pășit, în oricare dintre rolurile avute, cu interes, deschidere și curiozitate pentru persoana care se află lângă mine.

Am învățat și învăț continuu de la oamenii cu care am norocul să interacționez, dincolo de cărți și vorbe meșteșugite.

Îmi propun să pun în practică în viața mea cele transmise de Viktor Frankl și să inspir pe alții să descopere puterea acestora: ”orice îi poate fi luat omului, mai puțin un singur lucru – ultima libertate umană – aceea de a-și alege atitudinea indiferent de circumstanțe, de a-și alege calea de a fi. Între stimul și răspuns este un spațiu. În acel spațiu stă puterea noastră de a ne alege cum răspundem. În acest răspuns se găsește devenirea și libertatea noastră”.