Delia Kisfaludy – Dare to care
Dare to Care
Suntem alaturi de tine
Program
Luni-Vineri / 10:00 – 21:00
Coach Transformational & Lider Organizational

Biography

Sunt Delia si sunt coach transformational si lider organizational. Coachingul inseamna pt mine transformare si descoperirea potentialului individual.

Calatoria mea in lumea coachingului a inceput la Mind Learners unde am urmat cursurile de formare in Coaching Transformational. Am integrat mai apoi instrumentele dobandite atat in viata personala cat si in cea profesionala unde am elaborat programe de dezvoltare si coaching atat in cadrul echipelor pe care le-am condus cat si la niveul intregii organizatii. Programele au avut ca rezultat crearea unui nou grup de coachi pregatiti sa aplice si sa duca mai departe toolurile nou obtinute.

Cred in puterea coachingului de a fi catalizator pentru procese profunde de transformare. Misiunea pe care mi-am asumat-o la finalizarea scolii a fost sa continui acest proces, sa aprofundez cunoasterea de sine si sa fiu intru totul alaturi de cei care trec prin procese similare. Toate raspunsurile si resursele sunt inauntrul nostru, tot ce avem nevoie este sa le descoperim si sa le eliberam.