Florin Glință – Dare to care
Dare to Care
Suntem alaturi de tine
Program
Luni-Vineri / 10:00 – 21:00

Florin Glință

Psiholog Organizational & Coach Transformational

Biography

Buna! Sunt Florin Glință, sunt psiholog organizational si coach transformational. Am 15 ani de experienta in mediul de business si aproape 20 de cand lucrez cu oameni, iar scopul meu principal a fost de fiecare data sa aduc la lumina ce este bun si valoros in toti cei cu care am interactionat.

Din 2012 am inceput sa livrez programe de training, pentru ca am simtit intens chemarea de a-i dezvolta pe ceilalti, de a-i insoti in calatoriile lor spre a-si descoperi potentialul adevarat si bun.

Dupa circa 13 ani de experienta in mediul de corporatie, am devenit antreprenor, alaturi de un vechi si bun prieten, iar acum principalii mei „clienti” sunt manageri sau angajati care se confrunta cu diverse provocari de invatare si de dezvoltare, cu dileme decizionale si cu lupta lor continua de a-si atinge propriile obiective sau de a-i ajuta pe cei din echipa lor sa o faca.

De ce ma gasesti aici? Deoarece cred ca dificultatile sunt putin mai usoare cand ai cu cine sa le discuti, o stiu de pe pielea proprie. Si ca numai impreuna, prin energia unita a comunitatii, putem traversa aceasta perioada ciudata si grea!