Ioana Popa – Dare to care

Cele mai profitabile jocuri de cazinou online

  1. Blackjack Fără Depunere Joc Online: Aceste victorii triplate în timpul jocului bonus cu siguranță nu arent nimic să se plângă, fie, miercuri spun, și dacă sunteți înclinați să fie de acord cu opinia noastră, atunci ai putea juca cu ușurință acest slot pe unul dintre cazinourile noastre online de top-evaluat.
  2. Cele Mai Bune Păcănele Mobil România 2023 - Deci, în general, aveți șanse mai mari de a învârti combinații câștigătoare.
  3. Jocuri Cazinou: Ce se întâmplă exact când un minor câștigă la loterie.

Jocuri pariuri online

Jocuri De Cazinou Blackjack
Cei care investesc doresc să obțină recompensa rapid, în siguranță și eficient.
Cele Mai Sigure 3D Păcănele Cazinou 2023
Unele cazinouri oferă în prezent promoții gratuite de rotiri fără cerințe de pariere.
Pentru a face o retragere din contul dvs..

Cele mai bune aparate de slot online fara depunere

Jocuri De Noroc Cu Bonus Fara Depunere Online
Știți doar că nu mai trebuie să vizitați cazinourile tradiționale din Las Vegas sau Atlantic City pentru a avea o experiență de jocuri de noroc fine.
Jocuri Online Gratis Poker Cu Fructe
Acestea includ Joker Strike cu 98,11% și Blood Suckers cu 98%.
Cele Mai Bune Slot Noi

Dare to Care
Suntem alaturi de tine
Program
Luni-Vineri / 10:00 – 21:00

Ioana Popa

Coach Transformational

Biography

Sunt coach transformational in curs de acreditare de catre International Coach Federation. Misiunea pe care mi-am asumat-o in urma cu 5 ani a fost aceea de a contribui la dezvoltarea oamenilor si a-i ajuta sa-si atinga adevaratul potential, descoperindu-si in acelasi timp o “voce” autentica.

De-a lungul timpului am colaborat cu zeci de persoane, pe care le-am sprijinit in proiectele lor, de la realizarea unui plan personalizat de dezvoltare pana la obtinerea rolului menit sa ii ajute sa progreseze in cariera. Stilul meu este unul flexibil, prezent si deschis. Ca si coach, mi s-a spus ca ma diferentiez prin abilitatea de a scoate oamenii cu care lucrez din zona de confort intr-un mod in care se simt in siguranta si curiosi sa se auto-exploreze.