Iulia Buciuman – Dare to care

Joaca păcănele electronic

  1. Cel Mai Mare Cazino Online Din Romania: Cazinoul Mr Smith și-a deschis porțile pentru prima dată în 2023, izbucnind pe scena jocurilor de noroc, cu un nume ciudat și o preluare unică a jocurilor de cazino pentru jucători.
  2. Cazino Online Romania - Și cuvântul meu, au făcut o treabă bună.
  3. Nou Cazinou 2023: Du-te mobil cu Android și iOS și începe să joci sloturi preferate, ruleta, blackjack sau alt joc oriunde te afli, ori de câte ori te simți ca.

A castigat la cazino

Jocuri Cazinou Fara Depunere
Asigurați-vă că verificați acest tabel de plăți pentru sloturi online pentru a vedea cât câștigați din fiecare simbol și cum funcțiile suplimentare pot aduce cele mai mari câștiguri.
Cele Mai Bune Cazinou Slot 777 2023
Pot folosi truc ruleta oricum, și cum.
Lucky Nugget Casino NZ nu este de fapt atât de diferit de ceilalți, dar există câteva diferențe notabile.

Aparate română 3d sloturi 2023

Română 3D Sloturi Bonus Fara Depunere 2023
Free spins este un pariu gratuit pe unul sau mai multe sloturi online.
Jocuri Cazinou Gratuite Cele Mai Bune Blackjack Electronic
În timp ce biblioteca prezintă jocuri de masă RNG, cum ar fi blackjack, Poker cu 3 cărți și ruletă automată, acestea se află în diferite lobby-uri în funcție de tipul lor.
Extragere Loterie

Dare to Care
Suntem alaturi de tine
Program
Luni-Vineri / 10:00 – 21:00

Iulia Buciuman

Coach, Trainer, Expert, format si certificat in diferite instrumente psihometrice

Biography

Sunt Iulia. Om, fiica, prietena, expert, manager, antreprenor, o persoana care precum tine, se gandeste zilnic la ce va fi, la viitor. Sunt aici pentru ca imi pasa si pentru ca impreuna cred ca ne e mai usor. Aduc in discutia noastra abilitatile si experienta de coach, trainer, expert, format si certificat  in diferite instrumente psihometrice, de consiliere si de dezvoltare si invatare a adultilor. Dar mai ales aduc in discutia noastra experienta si empatia din multe incercari prin care am trecut si experienta si lectiile prin care oamenii cu care am lucrat in cei 15 ani de cand fac asta, mi-au impartasit-o. Discutia noastra nu va fi despre mine. Va fi despre tine si cum poti sa privesti increzator spre viitor.