Roxana Drăguș – Dare to care

Cele mai profitabile păcănele electronic 2023

  1. Bonus Fara Depunere Română Ruletă: Acest joc este unul care vă poate ajuta cu adevărat să învățați cum să vă ocupați de mișcările degetelor și cum să controlați stick-ul pe care îl veți folosi.
  2. Spins Gratuite Online La 2023 - Poate că cea mai obositoare, dar adesea și cea mai utilă metodă de asistență este telefonul bun de modă veche.
  3. Spins Gratuite Stiri 2023: Echipa de asistență a cazinoului mi-a recomandat să primesc o scrisoare de la banca mea care să-mi verifice cardul, pe care am sunat - o și am solicitat-o și am încărcat-o astăzi prin chat live.

Jocuri slots gratis noi

Cazinou Online 3D Slot Ri
Vrăjitorii și vrăjitoarele sunt interesante pentru oamenii obișnuiți datorită abilităților lor specifice, care se învecinează cu fantezia.
Aparate Blackjack Fără Depunere
Puteți vizita fortune lounge și nu veți regreta.
Odată ce acest lucru a fost terminat, turneul a făcut o mișcare și intenționează să se oprească în alte trei țări pentru a continua să aducă jocuri cu mize mari jucătorilor din întreaga lume.

Cele mai bune blackjack fără depunere noi gratis

Colaborare Jocuri De Noroc Si Pariuri Sportive
Mirror Bingo poate dura până la 72 de ore pentru a aproba o cerere de plată.
Jocuri Cazinou Gratuite Blackjack Pentru Bani Ară
Acesta este, de asemenea, un moment minunat pentru a afla despre bonusul distractiv al hărții comorii în care te poți împiedica dacă norocul este de partea ta.
Jocuri Blackjack Fără Depunere 2023

Dare to Care
Suntem alaturi de tine
Program
Luni-Vineri / 10:00 – 21:00

Roxana Drăguș

Coach

Biography

Sunt, înainte de toate, un om într-o continuă devenire, ceea ce înseamnă că trăiesc, ca noi toți, dileme, frici, dubii, eșecuri, dar și bucurii, acțiuni curajoase, clarificări și seninătate. O metodă de a trăi mai mult pe plus este prin intermediul conversației. Din acest motiv, m-am format în rolul de coach în cadrul Asociației Internaționale de Coaching Cognitiv-Comportamental din Cluj și studiez psihologia, atât în cadrul facultății, cât și ca autodidact. Sunt alături și dacă ai nevoie de ascultare și susținere, și dacă e timpul pentru schimbare și optimizare.