Dare to Care
Suntem alaturi de tine
Program
Luni-Vineri / 10:00 – 21:00

Specialisti

La celalalt capat al liniei vom fi noi

Delia Kisfaludy

Coach Transformational & Lider Organizational

Coachingul inseamna pt mine transformare si descoperirea potentialului individual.

Dumitrita Margineanu

Coach & Mentor

Sunt recunoascatoare vietii ca meseria mea nu este o meserie, este felul meu de a fi.

Cristina Bâra

Coach Transformational & Consilier Dezvoltare Personala

Am absolvit cursurile şcolii de coaching Mind Learners, sunt consilier pentru dezvoltare personală şi sunt certificată în abordarea psihoterapeutică dezvoltată de Dr. Gabor Mate – Compassionate Inquiry. 

Diana Todeancă

Psihoterapeut Ericksonian, Doctor în Psihologie și în Reprezentări Sociale și Comunicare & Coach Transformațional.

Sunt psihoterapeut Ericksonian, doctor în Psihologie și în Reprezentări Sociale și Comunicare și coach Transformațional.

Minodora Lozoveanu

Coach & HR Manager

Sunt coach, de 8 ani mama in continua devenire, HR Manager si, dincolo de toate rolurile, sunt un om care cauta. Dupa cautari in afara mea raman o perioda la cautari interioare caci aici se deschid usi catre cunoastere si profunda intelegere.
Sunt aici cu si pentru tine!

Madalina Ene

Coach & Consultant in Comunicare Relationala

Sunt coach și consultant in comunicare relationala, in formare prin Metoda ESPERE si sunt pasionata de tot ce inseamna dezvoltare personala si descoperirea potentialului propriu.

Irina Ionita

Lider organizational & Coach

Sunt lider organizational si coach in curs de acreditare de catre ICF (International Coach Federation). Ca om, sunt pasionata de meditatie, psihologie si dezvoltare personala.

Ioana Popa

Coach Transformational

Sunt coach transformational in curs de acreditare de catre International Coach Federation. Misiunea pe care mi-am asumat-o in urma cu 5 ani a fost aceea de a contribui la dezvoltarea oamenilor si a-i ajuta sa-si atinga adevaratul potential, descoperindu-si in acelasi timp o “voce” autentica.

Elena Marineci

Coach & Trainer

La bază am absolvit facultatea de psihologie, în prezent sunt coach și trainer pe subiecte precum antreprenoriat, leadership, comunicare, dinamica echipelor, sau știința motivației.

Iulia Buciuman

Coach, Trainer, Expert, format si certificat in diferite instrumente psihometrice

Sunt Iulia. Om, fiica, prietena, expert, manager, antreprenor, o persoana care precum tine, se gandeste zilnic la ce va fi, la viitor.Sunt aici pentru ca imi pasa si pentru ca impreuna cred ca ne e mai usor.

Gabriela Stanca

Coach Transformational

Sunt coach transformational in curs de acreditare de catre International Coach Federation.
Imi place sa vad oamenii dezvoltandu-se si am avut ocazia sa sprijin mai multi colegi in acest proces.

Matei Stănculescu

Coach Transformational, Psiholog & Consilier Vocational

Salut, eu sunt Matei Stănculescu, coach transformational, psiholog si consilier vocational. Cred cu tarie ca cele mai valoroase momente pe care le traim sunt cele care implica schimbarea.

Irina Pălărie

Profesionist in Resurse Umane, Coach Transformational & Consilier Vocational

Sunt un OM cu peste 40 de ani experienta de viata, jongland permanent cu diverse roluri personale si profesionale, cu pasiune pentru oameni, relatiile dintre ei si relatia cu ei insisi. Sunt aici pentru tine!

Corina Ionescu

Psiholog & Medic & Coach & Educator

Lucrez cu și pentru oameni de mai bine de 20 de ani. Ca educator, manager, medic, psiholog, coach, părinte. Am pășit, în oricare dintre rolurile avute, cu interes, deschidere și curiozitate pentru persoana care se află lângă mine.

Maria Prodan

Coach & Mentor

Sunt coach, am urmat cursurile de formare in cadrul scolii de coaching Mind Learners si sunt absolventa a facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei.

Cornelia Munteanu

Coach Transformational

Misiunea mea este aceea de a crea spatiul in care oamenii sa isi acceseze resursele interioare, sa isi manifeste potentialul si sa descopere bucuria si oportunitatile de crestere in viata de zi cu zi.

Alexandra Dimoftache

Coach Transformațional & Trainer Parental Circle of Security International

Sunt Master Practitioner NLP certificată IANLP (International Association for Neuro-Lingvistic Programming), Coach Transformațional în curs de certificare ICF (International Coach Federation), Trainer Parental Circle of Security International (Program de Intervenție Timpurie pentru Parinți și Copii)

Alina Rudi

Coach Transformational, acreditat ICF

Sunt coach transformational, acreditat ICF de aproape 3 ani, misiunea mea are in centrul ei facilitarea procesului de acceptare inainte de initierea unei schimbari.

Alexandra Culicovschi

Coach

Sunt coach, absolventa a facultatii de psihologie si in prezent urmez cursurile unui program de formare in psihoterapie analitica din cadrul Asociatiei Romane de Psihologie Analitica (ARPA).

Raluca Banica

Coach Transformational

In coaching, ascult cu atentie, ofer sprijin si cred cu tarie ca, in contextul si cu sustinerea potrivita, fiecare persoana isi gaseste resursele interioare pentru rezolvarea problemelor sale.

Miruna Jovin

Psiholog Clinician sub supervizare și Psihoterapeut în formare în Analiza Tranzacțională

Sunt psiholog clinician sub supervizare și psihoterapeut în formare în Analiza Tranzacțională. Cred că putem învăța din trecut pentru a trăi din plin prezentul și a ne pregăti pentru viitor.

Filip Marinică-Grando

Coach

Sunt coach pentru că știu că pe mine m-au ajutat mai mult întrebările bune și conversațiile autentice decât răspunsurile și expertiza.

Andreea Motoc Minea

Trainer, Consultant și Coach

In ultimii 10 ani mi-am canalizat energia catre programe care sa aduca portia de bine in auto-dezvoltare si interactiune, in leadership manifestat autentic si cu grija fata de ceilalti.
Sunt alaturi de tine!

Rodica Nicorescu

Psiholog si Psihoterapeut Integrativ

Sunt Rodica Nicorescu, psiholog si psihoterapeut integrativ. In devenirea mea personala si profesionala caut sa gasesc cea mai buna forma de relationare cu sine, cu ceilalti si tot ce e valoros dincolo de noi.

Roxana Drăguș

Coach

M-am format în rolul de coach în cadrul Asociației Internaționale de Coaching Cognitiv-Comportamental din Cluj și studiez psihologia, atât în cadrul facultății, cât și ca autodidact.

Alecsandra Litu

Trainer, Consultant și Coach acreditat International Coaching Federation

Sunt trainer, consultant și coach acreditat International Coaching Federation. De 15 ani creez „spații” în care oamenii să descopere părți și porți noi către ei înșiși.

Mihaela Bărbuță

Lider organizational, Coach & Trainer

Sunt lider organizational, coach si trainer, si totodata un om pasionat de psihologie si despre cum facem sa ne fie bine.

Laura Spinu

Psiholog Clinician si Psihoterapeut de familie atestat de Colegiul psihologilor din Romania, Trainer, Educator Parental

Sustin cu tarie ca a cere si a accepta ajutor in momentele de dificultate nu este o rusine ci un act de curaj si ca oricine poate deveni supererou in momentul in care isi accepta vulnerabilitatile si imperfectiunile.

Adriana Cârnu

Trainer și Coach

Principala mea chemare este găzduirea proceselor de transformare, susținându-le cu instrumente de facilitare, training și coaching.

Carmen Sidon

Coach & Trainer

Sunt coach și trainer, facilitator de experiențe de transformare, atât individuale, cât și la nivel de echipe și organizații.

Claudia Florescu

Psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală

Sunt Claudia Florescu, psihoterapeut cu formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală și am ales să fiu pentru ceilalți însoțitor pe un drum greu, cu suișuri, coborâșuri, plin de viață, din care învață să se descopere și să crească.

Florina Cioaga

Coach & Mentor

Ofer spatiul necesar unei discutii in care sa te simti ascultat/a si in care sa te simti in siguranta.

Anca Roman

Coach Transformational & Psiholog

Sunt coach transformational in curs de acreditare de catre ICF (International Coach Federation) si Psiholog acreditat COPSI (Colegiul Psihologilor). Am o formare cu certificare in Hatha Yoga si sunt pasionata de oameni, procese de dezvoltare, Buddhism si mindfulness.

Cristina Cosma

Coach & Consultant in Comunicare Relationala

Sunt coach si consultant in comunicare relationala, in formare, prin metoda ESPERE. In ultimii 15  ani am sprijinit si sustinut antreprenorii in dezvoltarea lor. Am invatat sa ascult cu inima si sa insotesc oamenii in propriul lor proces de trairi si cunoastere.

Florin Glință

Psiholog Organizational & Coach Transformational

Buna! Sunt Florin Glință, sunt psiholog organizational si coach transformational. Am 15 ani de experienta in mediul de business si aproape 20 de cand lucrez cu oameni, iar scopul meu principal a fost de fiecare data sa aduc la lumina ce este bun si valoros in toti cei cu care am interactionat.

Carmen Cucu

Coach Transformational

Sunt coach transformational in curs de acreditare de catre ICF. Am 15 ani de experienta in managementul oamenilor.

Alina Filoti

Executive & Transformational Coach & Trainer

Salutare! Eu sunt Alina Filoti, coach executiv & transformational si trainer. Aleg sa traiesc fiecare zi cu o misiune clara: aceeasi de a fi alaturi de oameni, organizatii si de a-i sustine in calatoria catre cea mai buna versiune a lor.

Laura Vasluianu

Consultant, Trainer & Coach

Sunt consultant, trainer si coach in curs de acreditare ICF, si incerc in fiecare zi sa creez acel mediu propice in care oamenii sa creasca, fie individual, fie in echipe sau organizatii. Cred cu tarie ca, intr-un context bine construit, oamenii pot invata sa devina ceea ce isi doresc.

Anda Marian

Executive & Transformational Coach

Sunt Executive & Transformational Coach cu o experienta vasta in consultanta (10 ani) de leadership, cu focus pe Evaluare, Consiliere de Cariera si Dezvoltare Organizationala.

Ioana Hodorogel (Iordanca)

Coach Transformational

Ca însoțitor, susțin cu blândețe procesul unei călătorii de descoperire a resurselor și puterii interioare, de armonizare a minții, sufletului și corpului fizic.

Ramona Palcus

Coach & Facilitator NLP

Sunt coach in curs de acreditare de catre ICF (International Coach Federation), pasionata de mindfulness, psihologie, sport, dezvoltare personala si imi place mereu sa dau o mana de ajutor celorlalti.

Casandra Ilie

Psiholog si Psihoterapeut Integrativ

Eu sunt Casandra Ilie,psiholog si psihoterapeut Integrativ, consilier de dezvoltare personala si profesionala si sunt alaturi de clientii mei in procesul de descoperire a esentei lor.

Andreea Gurtler

Psihoterapeut Adlerian

Sunt psihoterapeut cu atestat de libera practica eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania. Lucrez cu adulti de toate varstele, copii si adolescenti, cupluri si familii, care trec printr-o perioada dificila si schimbari sau care doresc sa creasca, sa nu mai repete aceleasi comportamente si experiente, sa se inteleaga pe sine sau evenimentele prin care au trecut, sa-si imbunatateasca relatiile.

Andreea Teodor

Coach Transformational & Nutritionist

Sunt coach și nutriționist, preocupată să ajut oamenii să aibă o relație mai armonioasă cu ei înșiși: trup – minte – suflet.

Alina Ionescu

Coach Transformational, Formator & Consultant

Sunt un coach direct care, printr-un mod delicat si feminin, sustin cadrul de siguranta in care sa-ti descoperi puterea interioara si vointa de a actiona in functie de ceea ce simti. Dare to care!

Cosmina Cojocaru

Coach Transformational

Printre rolurile cele mai dragi mie în această viață sunt cel de mamă a două fete minunate și acela de coach. Cred cu tărie în puterea vindecătoare a comunității și mai cred că atunci când ești acceptat și iubit se întâmplă miracole. Iar miracolele (ne) fac lumea un pic mai bună.

Alina Vasile

Coach & Consilier pentru dezvoltarea personala

Sunt coach și consilier pentru dezvoltare personală, student la psihologie și pasionată de tot ce înseamnă acest domeniu – de cum funcționam și ce anume ne miscă.

Ruxandra Bunea

Psiholog clinician si Psihoterapeut Adlerian atestat de Colegiul Psihologilor, membru al FRP si IPPA

Profesiile mele de baza sunt de psiholog clinician si psihoterapeut adlerian atestat de Colegiul Psihologilor, membru al FRP si IPPA.

Sabina Șelaru

Coach, Psiholog & Psihoterapeut in formare in cadrul ARPI

Sunt psiholog, psihoterapeut in formare in cadrul ARPI (Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa) si coach in curs de acreditare de catre International Coach Federation.

Sandra Jitianu

Coach & Trainer & Consultant

Salut! Sunt Sandra Jitianu, consultant in management si resurse umane. In afara de proiectele de consultanta si change management fac training si de doi ani si coaching.

Iuliana Rusei

Coach & Mentor

Sunt pasionata de dezvoltare personala, atat pentru mine cat si pentru cei cu care lucrez, iar asta a fost un punct de turnaround pentru mine ca leader – momentul in care am inceput sa ma concentrez pe dezvoltarea oamenilor.

Implica-te si tu!

Daca esti coach sau psiholog si vrei sa te alaturi initiativei, asteptam sa ne contactezi.